November 19, 2014

Grand Bluewave Hotel Shah Alam (4 star)

Alhamdulillah..
diberi izin Allah untuk menikmati rahmat dari dari Nya...

last week team aku diberi assignment oleh bos utk menyertai pertandingan NUCEL uitm dan sekaligus membuat pameran di SACC Convention Center Shah Alam. 
End up kami berjaya mendapat pingat emas dan best booth ! Syukur ya Allah.

untuk itu, kami diminta utk stay di Grand Bluewave Hotel Shah Alam. Agoda rate 4 star utk hotel ini dan bagi aku sememangnya mereka layak utk itu. 


1st impression, wow !! 


cozy room...




nice deco...


cuma tv jer masih fesyen lama. hehe. janji boleh tgk
tv jer lama... tapi channel gempak jugak lah.. semua ada



                    


tandas pon bersih






siap ada bottle opener. tapi tak guna pon. hehe



ada safety box


ada ice bucket lagi


sgt bertanggungjawab




view mmg terbaik. dari tingkat 13. 



servis yg terdapat di sini


lampu, ekon, alarm sume controlled at one place




terbaik kan?




deko di ruang menunggu lif
ekslusif


main entrance


breakfast kat sini mmg best.
mmg terbaik.
banyak pilihan dan yang penting sedap.

apa pon kami bersyukur dapat peluang menginap disini
and of cos it is recommended !! 








































No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014